ADVrider

ADVrider (http://www.advrider.com/forums/index.php)
-   Parallel Universe (http://www.advrider.com/forums/forumdisplay.php?f=77)
-   -   Dead battery (http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=811910)

DUC54 07-26-2012 07:07 AM

Dead battery
 
Any issues I should be aware of ?? Bike was off battery tender for 2 months...........dead, and will not charge. Thnx in advance!!!!!!!!

ebrabaek 07-26-2012 09:00 AM

Yes....... Search is your friend....

fizzerfz1 07-26-2012 09:36 AM

Just get a new battery, cheap peace of mind...:deal

DUC54 07-26-2012 09:42 AM

New battery
 
Put in the new battery.........starts great, but no dash at all, no tach or speedo........HELP!!!!!!!!

fizzerfz1 07-26-2012 12:32 PM

Quote:

Originally Posted by DUC54 (Post 19217800)
Put in the new battery.........starts great, but no dash at all, no tach or speedo........HELP!!!!!!!!

Did you check the fuses?

gofast1320 07-29-2012 07:33 PM

new battery
 
While at the big Sedalia Rally I left my running lights on and killed my 2 year 4 month old battery dead. It would not revive. I put a new AGM from Walmart in it and it fired right up and all worked. Seems like I remember seeing something in the owners manual about if it was dead a long time you had to reset your dash. Can't find my manual right now but you might check in that area for an answer.


Times are GMT -7.   It's 12:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014