ADVrider

ADVrider (http://www.advrider.com/forums/index.php)
-   Ask Baldy, blame AceRph (http://www.advrider.com/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   lost part of my post (http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=840368)

booger1 11-10-2012 12:41 PM

lost part of my post
 
while working on a RR trying a embed a video, Ilost half of the post in the RR.
It's eating goat with the cartel post 12 on th first page at the bootm.
I'm not able to edit or anything with that post.
Did I screw somthing up good?

Klay 11-10-2012 12:47 PM

Here it is:

http://advrider.com/forums/showpost....1&postcount=12

Some sort of html error.

booger1 11-10-2012 01:22 PM

Is there anything I need to do?

Klay 11-10-2012 02:38 PM

Quote:

Originally Posted by booger1 (Post 20015013)
Is there anything I need to do?

I don't see any way of fixing it without moderator help.

booger1 11-10-2012 03:28 PM

OK thanks. MODERATOR

Retro 11-11-2012 06:13 AM

Look guy, Klay's trying to be helpful and you aren't doing much to help yourself.

Supplying us with a minimum of information, such as the thread title, or even better a cut/paste of the thread page url, can help us help you.

I'm working on a fix now.

Now thank Klay for helping.

Retro 11-11-2012 06:28 AM

OK, I got rid of the original post 12, which freed up the posts behind it.

I've PM'd you the original contents of post 12.

If linking to videos on youtube, choose the embed option and copy/paste the coding youtube gives you.

Were you trying to upload a video to ADVRider? If so, that won't work. You can either hypyerlink or embed, but either way it's actually hosted on another site.

booger1 11-11-2012 12:57 PM

Quote:

Originally Posted by Retro (Post 20018892)
Look guy, Klay's trying to be helpful and you aren't doing much to help yourself.

Supplying us with a minimum of information, such as the thread title, or even better a cut/paste of the thread page url, can help us help you.

I'm working on a fix now.

Now thank Klay for helping.

Hey I'm sorry, I wasn't being rude, maybe a half ass attempt at trying to be funny but that was it.
Sorry for misleading you.
I also didn't know what information you needed and I also don't know who the mods are that are trying to fix the problem.
Problem is fixed and post has been updated.


Times are GMT -7.   It's 01:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014