ADVrider

Go Back   ADVrider > Search Forums
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: fuji79
Forum: Orange Crush 12-10-2013, 02:31 PM
Replies: 11
Views: 3,068
Posted By fuji79
Looks great! Hmmm...i'm thinking a marker and a...

Looks great! Hmmm...i'm thinking a marker and a steady hand...and i'd prolly could draw that on my scrap aluminium too :rofl
Forum: Orange Crush 12-10-2013, 01:16 PM
Replies: 11
Views: 3,068
Posted By fuji79
I was thinking just like you motorhead...that it...

I was thinking just like you motorhead...that it prolly wouldn't be too much of a big deal reusing the old fitting...but like you, i'd be testing my ocd level. :rofl
Dirtyadv, thanks for your idea....
Forum: Orange Crush 12-08-2013, 08:20 AM
Replies: 11
Views: 3,068
Posted By fuji79
Block plates

Hi. I need you guys opinion on this subject. I am gonna embark on this procedure but instead of blocking plates, i was thinking of removing the hoses and using a bolt and some metal epoxy instead...
Forum: Orange Crush 05-10-2012, 02:22 AM
Replies: 12
Views: 1,496
Posted By fuji79
so did you manage to fix the problem? if so, can...

so did you manage to fix the problem? if so, can you tell me what exactly you did cos i'm experiencing the same thing here half-a-world away from you :lol3

many thanx!!!
Forum: Orange Crush 12-19-2011, 02:42 AM
Replies: 52
Views: 10,597
Posted By fuji79
re: degreaser.

hi. i'm riding a '04 950 adv...i came across a similar problem. it started with the numbers on the speedo jumping here and there, not giving the correct speed. it ended with it not showing anything...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

Times are GMT -7.   It's 10:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014