View Single Post
Old 01-11-2013, 10:59 AM   #3739
Sock Monkey
Corporate slave
 
Sock Monkey's Avatar
 
Joined: Jul 2007
Location: SF Bay Area, CA, USA, Earth
Oddometer: 2,049
Quote:
Originally Posted by Toadride View Post
Pretty clear pics of the setup and subsequent burnup here.
http://forum.guzzitech.com/forum/190/9924.html
Thanks for the link Toad. That's exactly how my lights were wired, with the excess wire wadded up and stuffed into the metal housing, NOT inside the boot. But......I thought I had outsmarted the gremlins by shortening the wires inside the housing such that they entered the boot and went right into the bulb, with just a slight bend to prevent any strain on the connection. Well, that Murphy guy got into the act and when my left light winked out (why is it always the left one??? vibrates more???), I checked and the wire had come apart right at the bulb. Obviously it just couldn't take the vibes.

Now the question I have is, even if I replace my bulb with a new one (either a standard H3 or a LED equivalent), what's to stop the wire from vibrating apart at the bulb again? Stuffing the excess in the boot won't fix that will it? Maybe it provides just enough "buffer" from the vibes to make it survive?

-SM
__________________
aka NoVector
Current: 2012 Moto Guzzi Stelvio NTX, 2008 Yamaha WR250R
Gone: Ducati Multistrada, Moto Guzzi Norge, BMW R1200GS, BMW F650 GS Dakar, KTM 520 EXC, Suzuki DRZ400E, and the list goes on.......

Sock Monkey screwed with this post 01-11-2013 at 01:06 PM
Sock Monkey is offline   Reply With Quote