View Single Post
Old 02-06-2013, 08:18 AM   #3326
BlueLghtning
Riding is my passion
 
BlueLghtning's Avatar
 
Joined: Feb 2004
Location: Newnan, GA
Oddometer: 4,811
Quote:
Originally Posted by B.C.Biker View Post
When using the Spot I did it all as per the book. ....

Next day a couple did work like normal up here.
Next day call from Spot she said their techs checked and the tracking worked down south but they said I didn`t send any ok messages. I reminded her that was the problem, the half dozen contacts and I received no messages at all. She responded with device was fine even though with her ``supervision``the messages did not work.
So your tracking was working, but your OK messages were not?

Edit: Nevermind, just went back and realized you had a Spot II, so my SPOT 1 reply wasn't relevant. That actually makes more sense since the tracking and OK are two different options on that device. I would think its a device issue with the OK button, but who knows.
Did you happen to try the Custom messages also? Were they not working either?

You could always pick up a SPOT 1 on the used market. They seem to be more robust than the SPOT II's and have a better history of working as they should.

Thankfully, I've never had to deal with their Customer Service, but my SPOT 1 is still going strong after 5+ years now I think?
__________________
BlueLghtning - Follow me on my SPOT Messenger
Mine: 09 DL650, 08 WR250R,
Hers: 07 Ninja 650R, 13 CRF250L,
Smugmug Pics - Save $5: Y2l43o9LVBERU
BlueLghtning is offline   Reply With Quote