View Single Post
Old 04-02-2013, 05:59 PM   #5
veetwo _tls OP
RENOVATIO:
 
veetwo _tls's Avatar
 
Joined: Nov 2005
Location: FNQLD innisfail/SOUTH OZ murray bridge
Oddometer: 1,821
Question Help

KTM 950 Superenduro RalleRaid fairing.

I'm running direct off the +

GPS (switched via toggle)

2 x philips 55W 6000K HID's via marine toggle switches.


i bought the antigravity but now got this problem ?


yesterday i installed the Antigravity lithium battery & the bike fired up first hit on the starter :-) 11:50pm rode to work 6klm with 1 HID on.
but this morning at 4:30am cold start about 5 Celcius - The battery would not start it & eventually had to jump start it of a mates 4wd.
i then left work & had 1 HID on & got about 2 klm & herd a pop/crack sound like a back fire & then the light went out. i switched the other HID on & with in 20 sec same again then pulled up then bike ran bad like dying from lack of fuel poor idle & kept tweaking the throttle to keep it running until it stalled. turned key off & back on the light came on so turned the light off. tried to restart. Dead flat..

replaced with the OEM lead battery & 6am i rode to my second job (light on) with no problem & back home.

any idea what the problem with the lithium would be ?









.
__________________
Sent from my HTC ONE X - Using Rooted S-OFF , Open Home 6 & Buuf icon pack
http://forum.xda-developers.com/ BUILD YOUR OWN PHONE
CHEERS: brett
MY07 950 SER

veetwo _tls screwed with this post 04-03-2013 at 05:00 AM
veetwo _tls is offline   Reply With Quote