View Single Post
Old 01-24-2008, 10:25 PM   #14
solamente
This is not amusing.
 
solamente's Avatar
 
Joined: Dec 2007
Location: Sunnyvale, CA
Oddometer: 67
Quote:
Originally Posted by meat popsicle
I'll post this in Equipment as well but its a question I have had for a bit. While looking thru Arch's stuff I came across this at Sudco:

http://www.sudco.com/images/k&nmeter.jpg

(editor's note: HTTP tag is correct... why doesn't it load the pic Arch?)
Hey, MP:

LONG ANSWER
The reason that the link doesn't work is because vBulletin replaces special ASCII characters with their HTML character codes so that the special ASCII character displays correctly. Specifically, it converts the ampersand to the equivalent HTML character codes and, as an unintended consequence, breaks the link by changing the URL that your web browser sends to the www.sudco.com web server when it tries to retrieve/display the image. (To see how vBulletin has mangled the original URL, select View -> Page Source from your browser's menu. You can find the HTML quickly by selecting Edit -> Find from the viewer's menu and searching for the word "editor".)

SHORT ANSWER
Use the "Insert Image" icon in the message composer (i.e., the little icon that looks like a post card with two mountains) and vBulletin should leave it alone.

http://www.sudco.com/images/k&nmeter.gif
__________________
Eric P.
Sunnyvale, CA

2002 KTM 640 LC4 Enduro
2008 KTM 990 Adventure S

solamente screwed with this post 01-24-2008 at 10:47 PM
solamente is offline   Reply With Quote