View Single Post
Old 04-16-2008, 10:10 AM   #1132
tyrannosaurus_mex
Roaming the Earth
 
tyrannosaurus_mex's Avatar
 
Joined: Apr 2008
Location: Alexandria, VA
Oddometer: 98
Quote:
Originally Posted by Gadget Boy
there are no wires at all coming out of the ring antenna.. the wiring harness is on the bike and you unplug it from the antenna, so that theory is highly unlikely, and if it was a broken wire, the second antenna would fail just as soon as you wiggled the wires a bit.

I did decide to err on the side of caution and did buy a spare for my long distance trip this summer to the west, not that I'm going to be out of touch with civilization, but just in case it happens, I can get myself going right away. The spare plugs into the existing harness which I would unplug from the stock antenna, I'd insert the spare key into the spare antenna, start the bike, and ride off.. should this ever happen to me, but given the highish miles on my bike now, I doubt it will.
10-4 Thanks! If I see or hear anything different this weekend I'll be sure to post. Count me among those that was sorely displeased when this happened to me the week before last. Incidently Bob's BMW in Maryland (for those in the area) is having their annual GS Day. Maybe I'll get to chat with others that have had this happen as well. I might get myself into trouble walking up to everyone's bike and jotting down their part number!
__________________
'07 BMW F650GS (Traded after 17,000 miles for...)
'07 BMW R1200GS Adv.
tyrannosaurus_mex is offline   Reply With Quote