View Single Post
Old 04-30-2008, 03:50 PM   #1326
SocalRob
Beastly Adventurer
 
SocalRob's Avatar
 
Joined: May 2006
Location: Los Angeles @ base of Angeles Crest Hwy
Oddometer: 11,685
Quote:
Originally Posted by jpalamar
Stopped by the Honda dealership to pick up a can of their spray cleaner/wax on the less than 700 mile (just completed 600 mile check) 2008 R1200RT about 2 months old. Yup, got the dreaded EWS.

But, being prepared, I took out my spare antenna ring, #10 torx driver, removed the housing and unplugged the harness, plugging it into the spare. I've got it licked, at least I can ride home. Neatly tied it off as far from the original ring to minimize interference from original.

[

And, here's the bike (jinxed by Honda?) for all to see. But, luckily, no one knew what I was doing, and could care less.



Go to start the bike: EWS failure with the spare ring that ends in 463. Woe is me. Call up a friend, load it on the trailer, away I go! Sadly, I have a long trip planned for late May/early June...what bike to take. So far, the '07 GT has no ring failure but it also has low mileage (1800). Maybe gonna go back to the LT for LD riding! Folks, this is now serious shit!!! when the spare also fails!!!
I've got to suspect that the second ring did not fail, that there is another problem. Not statistically likely the second ring failed. Have you tried other options like switching keys, disconnecting the battery, anything else?
__________________
Rob

'07 White (the coolest color) GSA rider
'13 Husky Strada & '14 KTM 690 Enduro
SocalRob is online now   Reply With Quote