ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Ride reports
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-09-2009, 06:59 PM   #1
riceless950 OP
Let's Ride!
 
riceless950's Avatar
 
Joined: May 2007
Location: The Great Northwet
Oddometer: 3,231
Pissed I've Lost My Stoke For This Post

Yesterday I spent two hours working on this thread to make all cool & interesting then when I was just about ready to submit, it vanished!

So today I started over, making it even better than before! Truly a masterpiece, but you'll have to take my word for it because after an hour of waxing eloquent, with one finger....zap! Gone again.

Determined to share my photos, I'm just gonna post 'em and you can make up your own story. Basically I just went for an exploration ride to nowhere in particular. It was fun.



Feel free to ask question or add comments at any time.

















Gonna post before it disappears. More to follow.
riceless950 is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014