ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Old's Cool > Airheads
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-09-2009, 10:30 AM   #1
pecos OP
BAM!!
 
pecos's Avatar
 
Joined: Jun 2006
Location: Big D, TX
Oddometer: 505
Airhead Red Gen Light

When I start the r65 the red gen light comes on. Its not until I rev up a little that it goes away. From what I understand this is normal to some degree.

There is a weird noise coming from the engine...Appears to be coming from the front cover. I am still testing but sounds like its coming from the rotor area. Sounds like a circular noise...maybe a bearing? Noise fads out on revving I believe. I almost would describe the noise as churping....yes, like a birdie. (no birds are behind the cover)

Just got back from a 1000 miles 3 day trip, I ran my gerbings liner and gloves full tilt. Noise was present the entire time. Its been 10 days since I started the bike. Appears that the battery is not at full charge b/c I could not start the bike.

And I guess I should say bike has had this light and noise for the past 8 months. Just now getting around to fixing it.

Maybe the battery is going bad or the rotor or something else. I kinda think the battery is ok. Any ideas?
pecos is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014