ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks > GPS Tracks - Oz and Kiwi Land
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 03-06-2011, 03:42 AM   #1
ADZ OP
Gnarly Adventurer
 
ADZ's Avatar
 
Joined: Feb 2011
Location: Sydney, Aust
Oddometer: 140
GPS cradle for a Navman MY60

Hi all, having difficulty finding a decent cradle to mount on a ram mount for a Navman MY60, only option so far are using a similar sized Garmin cradle..
Anyone using the same GPS?
ADZ is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2011, 04:04 AM   #2
The Contractor
Adventurer
 
Joined: Apr 2011
Location: Alice Springs, NT, Oz.
Oddometer: 34
Quote:
Originally Posted by ADZ View Post
Hi all, having difficulty finding a decent cradle to mount on a ram mount for a Navman MY60, only option so far are using a similar sized Garmin cradle..
Anyone using the same GPS?
Will it fit in this:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=578027 ?

As for it fitting in Garmin mounts that's going to depend greatly on the mount. You might be able to fill some extra space with strips or sheets of dense foam (which would also reduce the vibration a little, these are consumer automotive units after all.)
__________________
"Sure, nine out of ten people would want a Harley if you asked them,
but then again, nine of ten people don't know #### about bikes."
--JGullato
The Contractor is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 05:28 AM   #3
ADZ OP
Gnarly Adventurer
 
ADZ's Avatar
 
Joined: Feb 2011
Location: Sydney, Aust
Oddometer: 140
Measured up a Garmin cradle and fits perfectly with a RAM mount.
ADZ is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 04:16 PM   #4
BurnieM
Nipple boy
 
BurnieM's Avatar
 
Joined: Sep 2003
Location: Sydney, Australia
Oddometer: 4,104
Did you try the Navman with the Garmin cradle ?
Very small differences can make them unworkable

RAM do not do Navman cradles because Navman change the uinit shape on almost every unit whereas Garmin will use the same shape on half a dozen models
.
BurnieM is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2011, 10:21 PM   #5
ADZ OP
Gnarly Adventurer
 
ADZ's Avatar
 
Joined: Feb 2011
Location: Sydney, Aust
Oddometer: 140
Yeah tried and used many times with no issues, perfect fit and can still run the usb charger...
ADZ is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 11:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014