ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > GS Boxers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-06-2011, 05:44 PM   #14
maineiac-moto
Adventurer
 
maineiac-moto's Avatar
 
Joined: Sep 2011
Location: Central Maine
Oddometer: 37
bummer

I just took deliver last week of my 2009 GS with 7,000 miles on it. The seller did mention an issue with the fuel gage not reading correctly when i took it for a test drive. I did some online research and found you guys on ADVrder. Took it into the dealer today for the strip replacement. They explained it would be a few miles before the computer reset itself to accept the new strip. I lived with the warning lights for 60 miles and three or four start/stop modes to get things reset. No luck. I called the dealership back to let them know nothing had changed since I brought it in. They then told me to give it a few days to give it time. I'll wait a few more days and report back on my "fix".
maineiac-moto is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 01:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014