ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > Parallel Universe
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-13-2012, 08:28 AM   #1
albany23 OP
Aficionado
 
Joined: Jun 2010
Location: Constanta, ROMANIA
Oddometer: 77
Heidenau K60 Scout - weird vibrations anyone?

Okay, got my pair of Heidenau K60 Scout tyres, 2012 DOT, fresh from the factory. 150 rear, btw.
They look road ready and they sure are. Also, they are pretty close to the TKC's as far as light stability and traction, but i emphasize the 'light'.
Ever since i installed them, i get these vibrations from the front wheel, as high as 40 kph, after which , on the dot, they go away. You slow down, there they are.
I assume it's the new tread i have to get used to, but last year i installed a front new TKC and there was no vibration at all. I made sure and triple checked the rotation on both tyre and and rim. Also, i checked the pressure and it's within spec.
Any ideas?
__________________
<a href="http://jupiterstravellers.org" target="_blank"><img width="120" height="60" border="0" src="http://jupiterstravellers.org/buttons/linkbutton_120x60.jpg" alt="The Ted Simon Foundation" title="The Ted Simon Foundation" /></a>
albany23 is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 07:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014