ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Old's Cool > Airheads
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-25-2012, 07:20 PM   #1
trodgers OP
Adventurer
 
Joined: Jun 2012
Location: Spokane, WA
Oddometer: 36
r100 help!!

Hey guys,
I recently have purchased a r100. To start things off wrong, the bike was titled as an 84 but it looks like it is a 79. I have a rear brembo and front dual disc. And my Clymer pointed me in the dirrection of a 79 from the vin number. This all being said, I have gotten the beast running and have taken it out a few times. Its a fun bike! Its also my first airhead. There are a few problems that I have though...

#1: The rear brake light is always on. I have an electrical connector above the battery that has a burnt out prong on the male and female side. I think this is my brake light problem. BUT i cant find the part number for this connector.

#2: The starter doesnt always turn over. It seems like its a ground issue, but I might be wrong. What happens is that it will turn over when its cool-er. On occasion though, I will try to start it when in neutral, and nothing will happen. I dont know what is wrong. Is there a way to test my starter relay to rule it out?

#3 My neutral light is out. Not the biggest thing but BMWs are oddly wired and could affect something?

PS this is going to be torn down in about a month for my cafe build...
trodgers is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014