ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > GS Boxers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-03-2012, 12:14 PM   #1
dahnovka OP
Adventurer
 
dahnovka's Avatar
 
Joined: Apr 2011
Location: New York
Oddometer: 34
Pissed R1200GS issues

R1200GS 2011

I have ongoing issue from 600 to now 18000 miles with engine running rough and "knocking", motor running ideal while riding in rain for a long time or in hot and very humid areas. In cold and dry conditions it gets disgusting, lacks power, runs hotter, back fires. Multiple check ups at different dealers resulted in "throttle bodies out of sync" fix, and replacement of the Idle Control Device later on. Motor is still rough nothing changed in its behavior. My best guess is a very lean mixture.

Is there any digital representation and standards in what is acceptable vibrations and what's considered to be not normal? Any ways to measure that?

Is any one know a fix to this issue except for possibly using Power Commander type of device or flashing ECU?
dahnovka is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014