ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > Parallel Universe
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-15-2012, 09:15 AM   #1
RandoCommando OP
Wannabe
 
RandoCommando's Avatar
 
Joined: Oct 2011
Location: Philthadelphia, Pennsylvania
Oddometer: 1,350
2013 F800GS Traction Control Issue

Just wondering if anyone else has/had an issue with the traction control still working despite being turned off?
Whether I had it turned on (light off) or off (light on), the traction control would still work.
If you have/had this problem, has it been diagnosed and fixed?
If so, what was the problem/solution?
Just FYI, I installed a battery tender cable direct to the battery and did so by disconnecting the positive terminal first and re-connected the positive before disconnecting the negative terminal.
Could this have caused my issue?
I'll be bringing the bike in for its first service in a week or so and having it checked out, but was hoping to avoid a delay at the dealer if there is a simple fix.
__________________
1999 KLR 650 (her name is KLaRissa) DOOHICKEY DONE!
2013 BMW F800GS (her name is FranGelicaS)
Please. Ride careful, ride safe, ride defensively! This thread should be mandatory reading!
MySPOT
RandoCommando is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 11:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014