ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > GS Boxers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-16-2012, 05:37 AM   #11
TuefelHunden
Studly Adventurer
 
TuefelHunden's Avatar
 
Joined: Sep 2008
Location: Spartanburg, SC
Oddometer: 587
Quote:
Originally Posted by mikegc View Post
I had the LAMPF! situation you described several times, always in cooler weather, with DDM and VVME kits. I had it with the 55w 1-Off kit, too, but not as often. Then, I switched to 35w ballasts and the HIDs have been flawless. When my 1-Off kit bites the dust (it has been working fine since March, 2011), I'll probably go with one of the aforementioned manufacturers but with 35w ballasts.

Mike
That makes a lot of sense, Mike. IMO and as mentioned in previous posts, it is that initial draw that is the culprit. I'm going to 35W. Been thinking about that all night and it won't make that big of a difference. May stick some aux lights on. On my previous bike, a Tiger 1050, it had PIAA 1100x lights right up under the chin fairing. I hooked them into to the high beam switch and it was fantastic. The 1100x has dropped about $175 since the 1100LED came out so they are sort of a bargain, but the wiring could be fun.
__________________
Old, but not Dead
TuefelHunden is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 11:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014