ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > Parallel Universe
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-17-2012, 02:32 AM   #1
greenthumb OP
b00b
 
Joined: Dec 2008
Location: Okanagan, British Columbia
Oddometer: 189
Grip heaters failing

My grip heaters have been acting up over the last few months.
At first, I thought it was all in my head. After today's encounter with some snow however, I know they're not right, and I have had enough.
I would say they never stop working completely, just not as hot. It's intermittent, and so is the severity. Both grips are always the same.
I think it has something to do with the throttle side. When the bike warms up with the heaters on, they're effin' hot when I get on.
Is it a loop of wire or a slider that allows the throttle movement? I'm thinking there is a bad connection there.
Does anyone know if they are wired in series or parallel? What should the current and voltages be?
On my snowmobile, the ecu controls the heater output. Is that true on the F8?
greenthumb is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014