ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Thumpers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-02-2012, 12:48 AM   #1
shakorun OP
n00b
 
shakorun's Avatar
 
Joined: Apr 2012
Oddometer: 1
Crazy starting issue klr 650

for last few weeks my bike will start fine cold but after its gotten warm it acts like the battery is dead and doesnt have enough juice to get the starter to spin fast enough to start it. It sounds just like battery is low but does turn it over just real slow to do so. Now the odd part is it doesnt do it all the time its very Sporadic and when it doesnt do it it starts normal just spins right up and starts the bike any clue why it would do this and how to fix it? i've checked my batt and its fine all wires seem fine i dont see any reason for it to happen.
shakorun is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2012, 02:25 AM   #2
DualSportDad
Beastly Adventurer
 
DualSportDad's Avatar
 
Joined: May 2007
Location: Cape Coral, Fl.
Oddometer: 2,305
Auto decompress oner not working?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
__________________
Alex
Ft. Myers, Fl.
2006 Buell Ulysses
DualSportDad is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2012, 07:46 AM   #3
bomber60015
Anatomically Correct
 
bomber60015's Avatar
 
Joined: Sep 2008
Location: Chicago-ish
Oddometer: 8,866
first, check the battery cable connections . . . . .sometimes, they can be a lil loose, while seemingly tight at other times. . . . . . .
__________________
"Here is your country. Cherish these natural wonders, cherish the natural resources, cherish the history and romance as a sacred heritage, for your children and your children's children. Do not let selfish men or greedy interests skin your country of its beauty, its riches or its romance. T.R.
bomber60015 is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014