ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Regional forums > Asia
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-12-2011, 07:29 AM   #106
mujiburrahman
Gnarly Adventurer
 
mujiburrahman's Avatar
 
Joined: Sep 2011
Location: indonesia
Oddometer: 345
ngabsen -

Mujiburrahman,
Jogja
081328782443

Siap tempur
mujiburrahman is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 11:39 AM   #107
emelemkalapom
Adventurer
 
emelemkalapom's Avatar
 
Joined: Jun 2010
Location: Budapest, Hungary
Oddometer: 32
Bike needed

Hi everyone!
I just moved to Malang for a one year scholarship (darmasiswa). It is a real nice city, perfect weather and surroundings! I am a big motorcycle fan, love touring, went from my hometown in Budapest, Hungary to beautiful places like Sicily, Athens, Helsinki and Moscow. I do not want to stop this mania in Indonesia, but I am in need of a bike and also could use someone from the area to discuss the nicest routes.

So my question is: does anyone know a proper motorcycle in Malang for rent or for sale? As a student I have a rather low budget, thinking about around 600-700 USD for buying one, but it would be better for me to rent long term as I will surely be leaving in July 2013.

What I look for is something with proper gears and as big/robust as possible: I am very tall and almost all bikes here seem small for me:) I want to travel on Jawa, Bali and Sumatra as well, so a comfortable seat position would be nice.

Any recommendations, ideas?

Terima kasih for any possible answer, hope to see you on the roads soon!

Best,

Tamas from Hungary - now in Malang
emelemkalapom is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2012, 10:04 PM   #108
titanramadh
n00b
 
Joined: Sep 2012
Location: Jogjakarta - Jakarta PP
Oddometer: 3
Joining

Hellow Brother!!!

Glad to see all of you in this forum....

I'm Tieto (a.k.a Titan) from Jogja and my gigs are Pulsar 220F with Cassanobags on the topside and also my Helmet using Zeus Z2100.

Please allow me to joining and need your advice on further action....will keep posted my ride report..

Best regards,
||Titan - PZZO|sweetBlackKEBOireng||
titanramadh is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2012, 02:06 AM   #109
titanramadh
n00b
 
Joined: Sep 2012
Location: Jogjakarta - Jakarta PP
Oddometer: 3
Thumb

Quote:
Originally Posted by mujiburrahman View Post
ngabsen -

Mujiburrahman,
Jogja
081328782443

Siap tempur
Hi Brader....

Looking forward to sowan with you soon.......I'll be in Jogja around 24-28 Oct' 2012.
PM me or add my BB PIN at 292A3799

See yaa,
Titan
titanramadh is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2012, 02:09 AM   #110
aji prasetyo
n00b
 
aji prasetyo's Avatar
 
Joined: Aug 2012
Location: jakarta, indomesia
Oddometer: 2
salam kenaaaaaal.................. :)

greetings all rider
salam kenal....
ane absen data diri dulu ya...
nama : aji prasetyo
tunggangan : bajaj pulsar 220 sebelumnya pake motor india juga tp 180
semoga barokah..... amiiiiin
aji prasetyo is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2012, 03:50 AM   #111
agungbbs
Adventurer
 
agungbbs's Avatar
 
Joined: May 2010
Location: 202.46.129.10
Oddometer: 14
update PIC saya

Agung (agungbbs) 081230049300,v-ixion @ Surabaya

ada yang lewat surabaya silahkan call nomor saya tersebut
agungbbs is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 08:53 PM   #112
BobPS
Gnarly Adventurer
 
BobPS's Avatar
 
Joined: Sep 2012
Location: Jakarta, Indonesia
Oddometer: 235
Hotel atau Losmen bagus

Halo temans,

Perkenalan dulu nih. Nama saya Bob S dari Jakarta.

Mau tanya nih info hotel kelas melati atau bintang 2/3 atau losmen yg bagus, bersih dan yang paling penting ada parkir untuk motor yg aman, di daerah Jawa Tengah dan Jawa Timur, khususnya di kota-kota seperti Semarang, Kudus, Malang, Tulungagung, Purwokerto, Tasikmalaya, Garut.

Saya punya rencana mau keliling pulau Jawa dengan santai. Naik motor siang, sore berhenti di kota mana aja dan cari penginapan, terus besok paginya jalan lagi. Masih rencana, belum tahu kapan bisa terealisir :-)

Terima kasih ya
bob
BobPS is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2012, 07:33 PM   #113
Wisedog
Adventurer
 
Wisedog's Avatar
 
Joined: Jul 2012
Location: Jakarta
Oddometer: 15
Salam kenal om bob, kemarin waktu jalan2 keliling jawa saya nginep di hotel cuma di wonosobo dan sidoarjo, sisanya nginep di rumah temen/kenalan. Parkiran aman. Saran saya kalo sudah sore, berhenti dulu di warung kopi, biar bisa ngobrol sama penduduk setempat. Selain menambah wawasan, mereka bisa kasi informasi tentang penginapan dan rute2 alternatif. Biasanya rutenya enak. Hint: paling enak jalur tengah jawa. Atau selatan kalau mau lihat pantai.
Wisedog is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 01:56 AM   #114
T-REDZ
TeMMyReDDeviL
 
T-REDZ's Avatar
 
Joined: Mar 2008
Location: Jakarta - INDONESIA
Oddometer: 1,037
Quote:
Originally Posted by BobPS View Post
Halo temans,

Perkenalan dulu nih. Nama saya Bob S dari Jakarta.

Mau tanya nih info hotel kelas melati atau bintang 2/3 atau losmen yg bagus, bersih dan yang paling penting ada parkir untuk motor yg aman, di daerah Jawa Tengah dan Jawa Timur, khususnya di kota-kota seperti Semarang, Kudus, Malang, Tulungagung, Purwokerto, Tasikmalaya, Garut.

Saya punya rencana mau keliling pulau Jawa dengan santai. Naik motor siang, sore berhenti di kota mana aja dan cari penginapan, terus besok paginya jalan lagi. Masih rencana, belum tahu kapan bisa terealisir :-)

Terima kasih ya
bob
Halo bro,
Diseputaran kota2 yang disebutkan banyak kok hotel2 kelas melati dengan range antara 150-200 rban. Sama.. saya juga pengen keliling Jawa, apadaya masih jadi kuli jd tergantung cuti dan kebaikan hati si boss.. :)
__________________
TEMMY REDDEVIL HIMAWAN
Jakarta - Indonesia

"Just For The Love Of The Ride"
www.ADVentourider.wordpress.com
T-REDZ is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 07:29 PM   #115
BobPS
Gnarly Adventurer
 
BobPS's Avatar
 
Joined: Sep 2012
Location: Jakarta, Indonesia
Oddometer: 235
Terimakasih bung T-Redz. Saya juga tergantung cuti, kebetulan cuti tahun ini masih lumayan banyak

Om Wisedog, terima kasih utk saran ambil jalur tengah atau selatan. Beberapa kali saya ke jawa tengah, saya selalu ambil selatan, belum pernah ambil tengah belok ke arah purwokerto.
tks,
bob
BobPS is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2013, 03:37 AM   #116
Adiboy
Menor
 
Adiboy's Avatar
 
Joined: Mar 2013
Location: Jakarta, Indonesia
Oddometer: 2
Quote:
Originally Posted by donodomo View Post


Terus apa sudah ada yang mengkoordinir pembuatan sticker lokal indo ? Males dong kalau bikin stiker hanya buat sendiri

thanks before....
Adiboy is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2013, 03:44 AM   #117
Adiboy
Menor
 
Adiboy's Avatar
 
Joined: Mar 2013
Location: Jakarta, Indonesia
Oddometer: 2
Wicked Salam rider

Salam rider agan agan and foxylads, ane baru bergabung di sini, salam kenal, ane dari jakarta, tunggangan ane karion, seneng banget turing ( berhubung udah tambah umur jadi cape kalo jauh2) well kalo aja ada yang mau turing2 bareng atau kopdar2 dari seputaran jakarta ane dengan senang hati bergabung oom, siapa tau biasa nambah wawasan, kenalan, relasi dan lain-lain gt. motor boleh neda, tapi hati tetep sama

keep safety riding ya guys. contact person monggo bisa di call ke 081310556688 24/7

Adi
Adiboy is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2013, 09:24 PM   #118
zani_adv
n00b
 
Joined: Sep 2012
Location: yamaha
Oddometer: 1
Question

Quote:
Originally Posted by T-REDZ View Post
Halo Brother..

Boleh2 aja laahh... masuk di Forum Indonesia aja... jangan lupa Ride Reportnya yah.. hehehhee..


salam kenal om ane juga baru gabung di mari,,
tolong bimbingannya??

isi data dirinya dmn yaak,,,,
zani_adv is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2014, 09:29 AM   #119
dinezzz
Adventurer
 
dinezzz's Avatar
 
Joined: Nov 2008
Location: Indonesia, Sumedang - Bandung - West Java
Oddometer: 15
Say Hi

It's been a while....
Just wanna say hello to all of u, lads. Stay rock!
-INDONESIA-
__________________
xdinx.wordpress.com
"Do not talk about BROTHERHOOD, I may not listen"
dinezzz is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2014, 03:04 PM   #120
moontower
Adventurer
 
Joined: Sep 2013
Location: Bastrop, TX
Oddometer: 66
Need help finding parts.

Hey guys,
I'm looking for a little local assistance with locating some Kawasaki klx150 parts for my klx 140. if anyone could help with translation and parts locating, I would greatly appreciate it.

I am looking for the klx150 CDI and the parts to swap in the kickstarter.

Please shoot me a PM if you can help.
Thanks!

moontower screwed with this post 02-19-2014 at 03:05 PM Reason: Spelling
moontower is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014