ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-21-2012, 09:08 AM   #1
HoosierTrailmaster OP
Just an Old Grizzly
 
HoosierTrailmaster's Avatar
 
Joined: Apr 2008
Location: Under the Tucson Sun
Oddometer: 2,382
990 Electrical Problem HELP?

Hello,

I have a 990 ADV R 2010 model. Was on a long trip and bike will now do nothing. Short story. I noticed my battery wasn't recharging well. Thought it was either a scavage leak or battery about to give up the ghost. Stopped at a gas station and left the lights on for about 5 minutes. Came back and there was not enough power to start the bike. Lights came on, FI pump worked but not enough juice to start. Got a kind soul to give me a jump, now I have NOTHING. No lights, no dash no Nothing. I checked every fuse. Fuseable link, everything. Unhooked my battery and hooked up my buddies battery...nothing. Is there a reset button? I heard there is a chip in the key for theft...could that have disabled everything? Does all electricity go through the CDI box? Could that have gotten fried? Oh, PS: we discovered that the hot lead wire to the battery was loose and that was probably the cause for it not recharging well in the first place.

Any help would be appreciated.
__________________
'06 Beta RR 525 "Red KTM"
'02 GasGas EC 300..."The Smoke"
'10 KTM 990 ADV R "Brutus Beefcakes"
HoosierTrailmaster is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 01:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014