ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > Parallel Universe
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-01-2012, 09:27 AM   #15
docsherlock
Gnarly Adventurer
 
docsherlock's Avatar
 
Joined: Mar 2009
Location: BC, sometimes
Oddometer: 450
Quote:
Originally Posted by Girthy Knobkers View Post
let me know, I got a look at an oem replacement and it seems nothing goes in that hole that I was curious about. The pump over heating makes sense as well as the fuel filter being dirty. If there is a filter that can be wedged in there that would be sweet
I think what happens is that the fuel filter gets blocked so the pump has to work harder to pressurize the fuel and is then prone to overheating - drive any electric motor too hard and it will overheat.

So I agree that replacing the pump and filter assembly will probably fix the problem but if you can get a separate new filter that is likely the root cause.
docsherlock is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 07:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014