ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Old's Cool > Airheads
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-02-2012, 02:59 AM   #1
Sanderthomas OP
Total Newbie
 
Joined: Dec 2012
Location: Norcal Sierra Foothills
Oddometer: 15
Bluhduh 1994 R100 GS electrical issues

Hi everybody. Hope this is in the right place. I'm not only new to working on motorcycles, but new to the sport as well. I don't think the ink is even dry on my motorcycle license. Anyway, here's my issue.
The brake light is only operating sporadically, as are the signals. The last time I took her out (and the first time I did so completely and totally legally), I noticed that if I turned the right signal on, I got a battery light coming on; there was no turn signal lit up. Ditto for the left side. The brake lights were working then. I just spent three hours futzing around with the wires, but I didn't really get anywhere. I thought I saw something on here about a simple relay replacement as a fix. Is that the way to go about it? I've got a Clymer manual and I do OK when working on our cars, but I'm not sure about the wiring. Any thoughts?
Sanderthomas is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014