ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Thumpers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-08-2012, 07:57 AM   #1
OU81 OP
n00b
 
Joined: Dec 2012
Oddometer: 3
Royal Enfield 350 help!

So i am the new owner of a 2007 Enfield that i got to ride in India. All has been going good for the past 300 miles or so but shes starting to make some bad noise. it seems when ever im in lower or mid RPM going up hill or just pulling back on the throttle she makes a klunk klun klunk noise. on flat ground at steady speed the sound aint there. wonderin if any one has had this and if it is piston slap or it need a new main baring or what. only ganna keep her for about 4 or 5 more weeks then offloading her and going home. Taking her to the shop in a few days but would like to see what others would have as advice so i can compare it to what the mechanic says (If he speaks English). any suggestions will help. Thanks guys!!!
OU81 is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 08:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014