ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush > Crazy-Awesome almost Dakar racers (950/990cc)
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-18-2012, 09:00 AM   #16
Snowhite808 OP
Gnarly Adventurer
 
Snowhite808's Avatar
 
Joined: Feb 2012
Location: Northern EU
Oddometer: 101
Wisdom needed.

Wisdom is needed, to sort out the little problem, that the bike is having during warmups.

Iīll just try to describe the issue as best as I can.
Lets say the bike has been standing still with new petrol in tank for 1 day. I pull in the choke about 1/3 of the way and start the bike. The bike starts right up and runs great for 10-20 sec at around 2000 rpm and then stalls. If I start it up again it might stall 5-10 sec later or keep running but drop the revs for a half a second. Sometimes it even causes the exhaust to pop quietly. After seeing 3-4 bars on the temperature gauge, I drop the choke and the bike runs just 100% fine.
The same issue occured before all the SAP and exhaust rebuild and stuff also.
So what am I having here????
Snowhite808 is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014