ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > GS Boxers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-19-2012, 03:12 PM   #1
Britome OP
Get Free
 
Joined: Nov 2009
Location: Cincinnati, OH
Oddometer: 1,051
1200GSA brake failure light

I'm pretty conversant with the brake systems on the 1150's and 1200's. done a lot of flushes, pads, yada yada. But right now I'm stumped.

My teenage son took his bike in some mud and got stuck up to the center of the final drive. His light on the dash immediately went on with brakes barely working. When he got it home I did all the normal checks... Fluid level, no interference with the lever or pedal, mud in the front abs ring, calipers, etc and found his rear bulb was out. I know from past experience that can throw off the whole system. I excitedly replaced the bulb but still no dice.

I actually haven't taken it off the lift to run it for the customary 2 feet but the bulb is still solidly lit with no change when applying brakes.

For sure I want to flush the whole system because I know the previous owner never did and who knows about the original owner. In the meantime, anyone have any suggestions?
Britome is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014