ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-17-2013, 04:44 PM   #1
Off Road Ryder OP
Beastly Adventurer
 
Off Road Ryder's Avatar
 
Joined: Mar 2010
Location: Kent Wa
Oddometer: 2,267
Q about speedo pickup

I wore my speedo pickup wires threw last summer. Rode without a speedo for some time. I recently resoldered the wires and added a bit more preventative heat shrink and tied them back so hopefully this does not happen again. well I took a rip and speedo just reads 0 I trust my splice so started poking around and I cant find a magnet in the brake rotor. I took a look at a parts schematic and no magnet there either.
Anyone know what signals the sensor that the wheel has made a rotation?
__________________
When Quality matters,Its all about choices.
Cyclops Performance LED Vendors thread
http://advrider.com/forums/showthread.php?t=839163
www.cyclopsadventuresports.com
1-800-624-0278
Off Road Ryder is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014