ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-18-2013, 11:33 PM   #11
Spark01
V-Twin
 
Spark01's Avatar
 
Joined: Aug 2010
Location: The Netherlands
Oddometer: 298
Quote:
Originally Posted by Gustavo.Ramos View Post
Question for tuneecu users

Yesterday uploaded a different map to my 06 990Adv. bike was not running properly, terrible flatspot at 3-4k rpm, and 23 MPG.. :(

As soon as the map was loaded, pressed "reset adaptation" and when the task was being done noticed the TPS voltage went up to 0,85v.

flipped the key off, then on, the TPS 0,85v remained unchanged even after connecting tuneecu again. Started the engine and imediatly the revs went to 4k rpm and stood there for a while, then dropped to 3,5k and stood there.

Turned the engine off, loaded the previous map, did reset adaptation, TPS voltage went down to 0,68v. flipped key off, then on, started and it idled fine.



WTF? the tps voltage looks rather high but below that after many many tests, it kept the revs high without dropping below 3k.
sounds like the speed idle motor setting in that other mapping is different?. just compair the idle speed setting.

by the way a tps voltage of 0.68v is quite high, this should be between 0,55-0.65v when the engine is warm (according 2011 ktm smt/smr manual) so optimal setting is 0.6v when the engine is warm
__________________
'10 990SMT
Spark01 is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014