ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > GS Boxers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-20-2013, 09:48 AM   #1
RDKL_beemer OP
[O^O]
 
Joined: Dec 2012
Oddometer: 6
R1150GS, No Clutch

Hi Everyone,

I got my bike back together with some of your help after a complete rebuilt. Bike was basically in parts after mishap two years ago. So, I got it back together and it started right up. Tried to take it for a test run, to discover, "no clutch". Clutch was bled, lever feels fine. I can shift through gears, but when releasing clutch, it won't engage. Bike just sits there, no pull at all with clutch released. Clutch was working fine before accident and motor and transmission have never been separated.

Short of taking it all apart again is there anything I can try or check.

Spring will be here soon and I am looking forward to meeting you crazy Adventurers on the road again.
RDKL_beemer is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014