ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-21-2013, 01:52 PM   #14
Cyath OP
Impetulant Ignoramus
 
Cyath's Avatar
 
Joined: Oct 2006
Location: Northern Cal
Oddometer: 429
Thanks for the continued input!
Yep, the plug was grounded. I've rebuilt a much simpler dirtbike engines and that's the easiest thing to check on those bikes. This plug looks good too, not fouled.
I didn't think to check for the gas smell though, that's a good one. I'll try that tonight.
@max384, you're right, my memory may be fuzzy on that, but I seem to recall that the bike acted like it was disabled until I added fuel. I had a 1200GS and I remember some chatter on here that the bikes won't crank when empty to protect the injectors and fuel pump. That's why I wasn't surprised when the 990 seemed to act that way.
I think I'll also unplug the fuel line from pump tonight to see if it pumps with pressure (found that in another thread).
__________________
"You think I can remember what you posted a year ago? I can't remember what kind of beer I drank for breakfast." -SScratch
'10 KTM 990 Adventure aka The Spork

Cyath is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 03:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014