ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Ride reports
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-04-2013, 11:42 PM   #11
MADSTROM
Beastly Adventurer
 
MADSTROM's Avatar
 
Joined: May 2006
Location: Powhatan, Va
Oddometer: 1,434
Quote:
Originally Posted by Oisin View Post
Yep they were.... K60's... I think you probably right......certainly was a contributed
Oisin,

Just a suggestion if you haven't replaced your compressor yet. I remember you were having problems with your compressor producing enough pressure to inflate your K60s to higher pressures like 40-50 psi. That lead me to go pull out the one I have stuffed under the seat of my 2006 Suzuki Wee Strom 650. It's been there for 7 years (67,000+ miles) and never been used but it's there just in case with a stop and go plug kit. It has a built in pressure gauge that goes to 150 psi so you can just let it run until you have the psi you need without disconnecting the hose. The 8-10 foot cord is stuffed inside it so it's compact and self contained. Here's a UK link to it and it's still available.


http://www.bamfordtrading.com/produc...ith-gauge.html

MADSTROM screwed with this post 04-05-2013 at 06:43 AM
MADSTROM is offline  
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014