ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 27 votes, 4.85 average. Display Modes
Old 04-10-2013, 07:17 AM   #1321
brav
Falls-alot
 
brav's Avatar
 
Joined: Aug 2008
Location: Littleton, Colorado
Oddometer: 154
test

__________________
2010 KTM 450 XC-W
brav is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 08:10 AM   #1322
brav
Falls-alot
 
brav's Avatar
 
Joined: Aug 2008
Location: Littleton, Colorado
Oddometer: 154
__________________
2010 KTM 450 XC-W
brav is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 08:11 AM   #1323
brav
Falls-alot
 
brav's Avatar
 
Joined: Aug 2008
Location: Littleton, Colorado
Oddometer: 154
__________________
2010 KTM 450 XC-W
brav is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 08:23 AM   #1324
brav
Falls-alot
 
brav's Avatar
 
Joined: Aug 2008
Location: Littleton, Colorado
Oddometer: 154
__________________
2010 KTM 450 XC-W
brav is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2013, 12:29 AM   #1325
revolut10n
Adventurer
 
revolut10n's Avatar
 
Joined: Apr 2010
Location: Pacific Northwet
Oddometer: 72
test

__________________
09 Kawasaki KLR650
08 Kawasaki Ninja EX250
05 Kawasaki Ninja ZX6-RR
00 Yamaha R6
revolut10n is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 04:48 AM   #1326
DrLewall
The Human GPS
 
DrLewall's Avatar
 
Joined: Aug 2008
Location: Drakes Creek, AR
Oddometer: 32,410
there has got to be a way to get google chrome to allow vid embed..so far, it won't let me, unless someone has figured a way to do it, I am clueless

test--used youtubes OLD embed code..that seems to work the best


DrLewall screwed with this post 04-13-2013 at 04:55 AM
DrLewall is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2013, 05:31 PM   #1327
sloater
Steve Segal
 
Joined: Mar 2010
Location: Phoenix, Arizona
Oddometer: 67
__________________
'11 Kawasaki Concours
sloater is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2013, 07:16 AM   #1328
jerdog53
Banned
 
jerdog53's Avatar
 
Joined: Feb 2007
Location: 80122
Oddometer: 4,687
jerdog53 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 03:14 PM   #1329
disston
ShadeTreeExpert
 
disston's Avatar
 
Joined: Mar 2011
Location: Silver Spring, Md
Oddometer: 8,931
http://www.huskers.com/ViewArticle.d...CLID=207095760
__________________
.
Never memorize something you can look up.
---Albert Einstein

Pay your debt, piratejohn.http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=949341
disston is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 03:16 PM   #1330
disston
ShadeTreeExpert
 
disston's Avatar
 
Joined: Mar 2011
Location: Silver Spring, Md
Oddometer: 8,931
< object http://www.huskers.com/ViewArticle.d...CLID=207095760 < / object >
__________________
.
Never memorize something you can look up.
---Albert Einstein

Pay your debt, piratejohn.http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=949341
disston is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2013, 06:44 AM   #1331
Sundowner
Total Cahn
 
Sundowner's Avatar
 
Joined: Sep 2009
Location: Central Oz
Oddometer: 3,591
Anyone else having trouble seeing some youtube videos in posts?
I'm using the current version of Firefox. I posted three embedded Youtube videos in a post last night and couldn't see a single one. Then, on returning to the thread later, I could see one of them, along with random ones from other posters. Today, returning to check it again, I can't see the one I saw last night but I can see another one of mine and different random video embeds from other posters. WTF? I'm not new to this Youtube embedding thing - I've done dozens in various threads. Is it the latest update of Firefox, this site or have I finally gone barking mad. Woof!
__________________
Team ADV member - 2014 Australasian Safari, on an XR600R.
"Surround yourself with the best people you can, and make them your friends" - Justin Hunt, Oz Safari Director.
"
Say 3 Hail KLRs and recite the old Honda "skid demon" warning 3 times." - CA Stu.
Sundowner is online now   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 11:04 AM   #1332
disston
ShadeTreeExpert
 
disston's Avatar
 
Joined: Mar 2011
Location: Silver Spring, Md
Oddometer: 8,931


5 speed explained
__________________
.
Never memorize something you can look up.
---Albert Einstein

Pay your debt, piratejohn.http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=949341
disston is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2013, 06:18 PM   #1333
Deliverator
not a replicant
 
Deliverator's Avatar
 
Joined: Oct 2011
Location: Left Coast
Oddometer: 79
Videos not running when embedded

I was having the same problem before the last upgrade, and not just on this site. I run a plug in called no scripts that I thought was causing the problem but it went away with the jump to FF20.

Quote:
Originally Posted by Sundowner View Post
Anyone else having trouble seeing some youtube videos in posts?
I'm using the current version of Firefox. I posted three embedded Youtube videos in a post last night and couldn't see a single one. Then, on returning to the thread later, I could see one of them, along with random ones from other posters. Today, returning to check it again, I can't see the one I saw last night but I can see another one of mine and different random video embeds from other posters. WTF? I'm not new to this Youtube embedding thing - I've done dozens in various threads. Is it the latest update of Firefox, this site or have I finally gone barking mad. Woof!
__________________
“Strength does not come from physical capacity. It comes from indomitable will.” -Ghandi
Deliverator is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2013, 06:33 AM   #1334
Sundowner
Total Cahn
 
Sundowner's Avatar
 
Joined: Sep 2009
Location: Central Oz
Oddometer: 3,591
Thanks mate, I'm running FF20.1 and NoScript plus Adblock Plus 2.3.3, plus the Adv Ride Report De Cruft. I suspect there's an incompatibility but stuffed if I can work out what it is.
__________________
Team ADV member - 2014 Australasian Safari, on an XR600R.
"Surround yourself with the best people you can, and make them your friends" - Justin Hunt, Oz Safari Director.
"
Say 3 Hail KLRs and recite the old Honda "skid demon" warning 3 times." - CA Stu.
Sundowner is online now   Reply With Quote
Old 04-26-2013, 09:36 PM   #1335
Rockwell
Studly Adventurer
 
Rockwell's Avatar
 
Joined: Nov 2008
Location: Ontario
Oddometer: 663
test

__________________
not all those who wander are lost | two earthlings ride around the world
Home | Photo Blog | The Route | The Bike | About Us | Participate!
Rockwell is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014