ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > GS Boxers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-29-2013, 05:34 AM   #91
mark883 OP
Holding up Michoagán
 
Joined: Feb 2007
Location: Buckeyeland
Oddometer: 1,579
Quote:
Originally Posted by larryboy View Post
Yup, me too. Couldn't see anything wrong, couldn't feel anything and my seal wasn't leaking either. Just didn't trust the damn thing, so I cut the bearing open.

Badda bing, badda bang, bad bad race;

...


The bad spot was at the top and I couldn't pull on the hub hard enough to feel the bad spot, glad I just took care of it.

Larry-

How many miles on the bike / bearing?

Looks like you guessed right. Hopefully, I haven't guessed wrong!
mark883 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2013, 08:53 AM   #92
larryboy
Leisurely Liar
 
larryboy's Avatar
 
Joined: Jan 2005
Location: On a set of 50,000 mile tires.
Oddometer: 13,893
Quote:
Originally Posted by mark883 View Post
Larry-

How many miles on the bike / bearing?

Looks like you guessed right. Hopefully, I haven't guessed wrong!

It was right at 54,000 miles then, the input shaft and clutch splines had just stripped...I was attacking everything I didn't trust at that point.
larryboy is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014