ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Beasts
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-05-2013, 06:14 PM   #616
Farmer Roy
Gnarly Adventurer
 
Farmer Roy's Avatar
 
Joined: Jan 2012
Location: Gunnedah - north west NSW, Australia
Oddometer: 237
yeah, that short screen looks the biz, i like it
Farmer Roy is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2013, 01:16 AM   #617
JohnG.
Beastly Adventurer
 
JohnG.'s Avatar
 
Joined: Mar 2006
Location: Kyeamba, NSW at the foot of the snowies
Oddometer: 1,926
Dead Dash

Dashboard died recently,...fixed it after reading these links (post #48)
http://www.apriliaforum.com/forums/s...s-thread/page4
Thanks to the guys from AF1racing forums
__________________
JohnG.
JohnG. is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2013, 02:02 AM   #618
Dave37
Gnarly Adventurer
 
Dave37's Avatar
 
Joined: Jul 2008
Location: Statesville, NC
Oddometer: 256
Quote:
Originally Posted by Petrolburner View Post
Quote:
Originally Posted by Dave37 View Post
Just installed my new Givi windscreen! I'm 6'3'' and the previous owner had cut down the stock screen to suit his smaller frame. For me it was just buffeting everywhere I went. With this, it all goes right over my head. Awesome.
What are you doing with the old screen? I'd like a shorter one for the summer time.
For right now I am going to keep it. This screen is big and awesome and right now I'm excited about it but I imagine once it starts getting hot I may have to change back for a little while.

I do think the smaller screen looked a lot better, but if I cared about looks I wouldn't have that mammoth top case on the back!

With the old screen:



__________________

'03 Aprilia Caponord
'99 Honda VFR800Fi - Sold
'00 Honda XR650R SM
My Smugmug
Dave37 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2013, 12:46 AM   #619
JohnG.
Beastly Adventurer
 
JohnG.'s Avatar
 
Joined: Mar 2006
Location: Kyeamba, NSW at the foot of the snowies
Oddometer: 1,926


My 'high rise' screen from http://www.screensforbikes.com/ now disscontinued
__________________
JohnG.

JohnG. screwed with this post 05-10-2013 at 12:53 AM
JohnG. is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2013, 04:13 PM   #620
Dave37
Gnarly Adventurer
 
Dave37's Avatar
 
Joined: Jul 2008
Location: Statesville, NC
Oddometer: 256
Exploring some trails I found.

__________________

'03 Aprilia Caponord
'99 Honda VFR800Fi - Sold
'00 Honda XR650R SM
My Smugmug
Dave37 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2013, 11:38 AM   #621
MingRidesBikes
Gnarly Adventurer
 
MingRidesBikes's Avatar
 
Joined: Oct 2010
Location: Boise, ID
Oddometer: 188
Added some highway pegs

I really wanted highway pegs on the Capo for some long distance touring rides I'll be doing this summer. Couldn't find any that were bike specific, so I went to Happy Trails to see what they had. Got some universal mounts and this is what I came up with!









MingRidesBikes is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2013, 04:48 AM   #622
JohnG.
Beastly Adventurer
 
JohnG.'s Avatar
 
Joined: Mar 2006
Location: Kyeamba, NSW at the foot of the snowies
Oddometer: 1,926
standard seat or modded?
I seem to need rearset pegs instead...then again Im 6'4"
__________________
JohnG.
JohnG. is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2013, 02:00 AM   #623
JohnG.
Beastly Adventurer
 
JohnG.'s Avatar
 
Joined: Mar 2006
Location: Kyeamba, NSW at the foot of the snowies
Oddometer: 1,926
I loaded one of Mr Catfish's maps today,YEEHAA! it launches off sweetly now

http://www.endorphin-express.com/capo/index.html
__________________
JohnG.
JohnG. is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2013, 05:49 AM   #624
Kristijonas
Adventurer
 
Kristijonas's Avatar
 
Joined: Mar 2013
Location: Kaunas
Oddometer: 10
Hi,
my capo coughs, splutters especialy when it's not warm, till ~175F. When put full throttle, rev doesn't rises more than 3-4k. Engine coughs till ~4k revs. Over 4k revs engine runs good. Also cold engine starts hardly, takes about 3-4 seconds.
I changed spark plugs, air filter is good, spark is same strenght in all plugs, changed vacuum pipes.
Has anyone same problem or knows what should i check?
Kristijonas is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2013, 09:00 AM   #625
jrflanne
Gnarly Adventurer
 
Joined: Oct 2008
Oddometer: 147
Quote:
Originally Posted by Kristijonas View Post
Hi,
my capo coughs, splutters especialy when it's not warm, till ~175F. When put full throttle, rev doesn't rises more than 3-4k. Engine coughs till ~4k revs. Over 4k revs engine runs good. Also cold engine starts hardly, takes about 3-4 seconds.
I changed spark plugs, air filter is good, spark is same strenght in all plugs, changed vacuum pipes.
Has anyone same problem or knows what should i check?
You should post on the aprilia forum. You will get lots of info there.
jrflanne is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2013, 09:37 PM   #626
Capo Rick
Please understand...
 
Capo Rick's Avatar
 
Joined: Dec 2005
Location: Groovy Grove, Oregon
Oddometer: 1,462
Af1 forum fellas will have you suspect your coils failing. They will be correct.
__________________
--








"Nobody ever sells their bikes at Guzzi rallies........ But the upside is that you may get into a good fight and have the opportunity to have sex with some-being of a different species."-Pete Roper
Capo Rick is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2013, 02:01 AM   #627
JohnG.
Beastly Adventurer
 
JohnG.'s Avatar
 
Joined: Mar 2006
Location: Kyeamba, NSW at the foot of the snowies
Oddometer: 1,926
Quote:
Originally Posted by Kristijonas View Post
Hi,
my capo coughs, splutters especialy when it's not warm, till ~175F. When put full throttle, rev doesn't rises more than 3-4k. Engine coughs till ~4k revs. Over 4k revs engine runs good. Also cold engine starts hardly, takes about 3-4 seconds.
I changed spark plugs, air filter is good, spark is same strenght in all plugs, changed vacuum pipes.
Has anyone same problem or knows what should i check?
Could be many things...mine had a split fuel hose in the tank,(change the filter while your at it)...with those symptoms.
BTW,some years back a coil failed,I didnt notice untill the EFI light started blinking then it took a week or so before I got a code 36 out of it.
__________________
JohnG.
JohnG. is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2013, 12:00 PM   #628
LAmeauteau
n00b
 
Joined: Mar 2008
Location: LA
Oddometer: 4
Wanted: R/side footpeg bracket

2002 Capo:
OEM R/side footpeg bracket
...
Anybody?
If not I'll get out the heat.
__________________
Sincerely,
LAmeauteau

Aprilia Caponord
KTM 520 EXC
LAmeauteau is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2013, 03:47 AM   #629
JohnG.
Beastly Adventurer
 
JohnG.'s Avatar
 
Joined: Mar 2006
Location: Kyeamba, NSW at the foot of the snowies
Oddometer: 1,926
My Capo struggled home on the rear cylinder a few nights ago,...
...turned out both coils were dead!
one had apparently been dead for a while,but the EFI light hadnt noticed!
__________________
JohnG.
JohnG. is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2013, 02:35 PM   #630
TheLorax
Comitted Lurker
 
TheLorax's Avatar
 
Joined: Jun 2010
Location: PacNW
Oddometer: 30
coil failure

I must concur. Mine limped home on the front cylinder. Clearly one coils had been dead already but there was no code or obvious malfunction. New coils and all is well.
TheLorax is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 03:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014