ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Thumpers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-23-2013, 08:54 PM   #1
daveyedgar OP
n00b
 
Joined: Apr 2013
Oddometer: 5
rattle from eng. left side

'01 drz400s

video
http://youtu.be/S1nMe9rwFKc

I just put in a new ricky stator and did the loctite fixes on that side about a week ago. So when I noticed this rattle I opened it up this morning to inspect it. All the bolts are secure, no sign of damage. Double checked to make sure I have all shims and bushings in correct spots.

I did notice that the gear that sits behind the flywheel, I believe it's #8 in the starter clutch fiche, has play in it - meaning it is not snug to the shaft but rocks slightly back and forth. Is this normal?

it only rattles at a certain rpm. Any idea what is causing this?


daveyedgar screwed with this post 05-23-2013 at 09:38 PM
daveyedgar is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2013, 09:19 AM   #2
daveyedgar OP
n00b
 
Joined: Apr 2013
Oddometer: 5
oh well, i guess i'll ignore it until it blows up then perhaps i can figure out what it was
daveyedgar is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014