ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Beasts
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-24-2013, 12:15 PM   #1
Ze_zaskar OP
Gnarly Adventurer
 
Ze_zaskar's Avatar
 
Joined: Dec 2009
Location: 4117'51.59"N / 843'56.76"W
Oddometer: 309
XT1200Z fuel gauge problem

Hello everybody,

I am the owner of a XT1200Z with 33000km, which I use as daily transportation and for some trips.
Generally, the first bar of the fuel gauge disapears at around 120/130km, and the second one at +-190km.
So this week, with 230km and the first 2 bars missing, I noticed that the second bar apeared again, out from nowhere. I thought I was some misread from the sidestand, but the problem persisted. I then filled up the tank, and the gauge toped up accordingly.

Today I had a 1200km ride, and confirmed that my gauge is crazy. It fills up normally. Then I hit the said 120km and the first bar goes away, but after some kms it returns. Sometimes it goes away again, and I'm then reading with an extra bar on the gauge.

What is going on?
Any help, or even a tecnhical drawing of the sensor inside the tank would be greatly appreciated
Ze_zaskar is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 12:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014