ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-02-2014, 12:16 AM   #18
2wdrift
Gnarly Adventurer
 
Joined: Nov 2013
Location: Pretoria South Africa
Oddometer: 104
re

I get the same symptoms on my bike, especially when riding long distances. After a while I just speed up as fast as it will go while stuttering and pull in the clutch. I kill the motor for a few seconds switch the kill switch back on to let the pump prime and start it on the starter. Then it will pull hard all the way to redline again. On mine I only need to let her "rest" a few seconds and she runs like normal again. She does this on 98,95 and 93 octane fuel at any altitude I have reached thus far. If I ride hard it will happen sooner than when I just sit at the speed limit.

I think its the fuel filter and/or pump. Probably from the sludge left in the tank after manufacturing.

Just my opinion though, but the dealer cant find the faulty code so they cant help me at all
2wdrift is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 12:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014