ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > GS Boxers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-26-2006, 07:45 PM   #1
bemiiten OP
League of Adventures
 
bemiiten's Avatar
 
Joined: Jul 2003
Location: Hamilton NJ.
Oddometer: 4,835
This can't be good.

At 55k, My '00 GS has it's first major problem. Seems to be coming from the transmission. http://www.youtube.com/watch?v=CShKkyGnLGY
The noise disappears soon as the clutch is pulled in. Rolling in neutral with clutch out reving the motor will not make the grinding sound worse. Sounds a little rocky in neutral ,but soon as it's under a slight load all hell brakes loose with a nasty rhythmic rumble/grinding sound. Trans shifts perfect. Oil is new & full. Sounds too bad to be the push rod bearing.
Anyone had a similar experience with a oil head 6 speed? I'm tearing into it to check the driveshaft first . Let you all know what I find.
bemiiten is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 04:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014