ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks > GPS Tracks - Europe, Africa, & Middle East
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 06-20-2007, 11:17 AM   #1
triumphant OP
Gnarly Adventurer
 
Joined: Mar 2006
Location: Dallas, Tx
Oddometer: 112
Garmin City Select Europe v9

Need a copy of Garmin City Select Europe v8 or 9.
Riding from Venice to Istanbul. Have a 276c and would love to have all the help possible.
Would love to hear from riders in the area for possible meetup for coffee or whatever.

Richard
triumphant is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 08:50 AM   #2
zakou
Studly Adventurer
 
zakou's Avatar
 
Joined: Apr 2003
Location: Almyros Magnisias, Greece
Oddometer: 984
Quote:
Originally Posted by triumphant
Need a copy of Garmin City Select Europe v8 or 9.
Riding from Venice to Istanbul. Have a 276c and would love to have all the help possible.
Would love to hear from riders in the area for possible meetup for coffee or whatever.

Richard
that means that you gonna pas by Greece!!! or you have other plans!!!
:)
If you need any particular info tell me so!!!
I ahve the same GPS but havent got that particular SW yet
zakou is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 04:00 PM   #3
triumphant OP
Gnarly Adventurer
 
Joined: Mar 2006
Location: Dallas, Tx
Oddometer: 112
No plans to come by Greece. Would love to. Maybe another trip.
triumphant is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 04:10 PM   #4
LukasM
Beastly Adventurer
 
Joined: Nov 2006
Location: On a RTW ride - currently Central Asia
Oddometer: 5,330
v8 is easy to find if you know where to look.

v9 and up is going to be a problem, they come with one (used to be two) unlock code that will work for one particular unit. So even if you had the DVD, put it in Mapquest etc you will not be able to transfer it to your Garmin GPS.
__________________
RTW trip blog: https://www.facebook.com/AroundTheWorldWithLukasM
LukasM is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2007, 05:58 AM   #5
triumphant OP
Gnarly Adventurer
 
Joined: Mar 2006
Location: Dallas, Tx
Oddometer: 112
Thats good to know.
Thanks
triumphant is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2007, 04:11 AM   #6
MichaelJ
Beastly Adventurer
 
MichaelJ's Avatar
 
Joined: Jul 2003
Location: Sterling, Virginia, USA
Oddometer: 2,033
Looking at V9 coverage now,

Serbia & Montenegro, Macedonis, Albania and Turkey are not covered (i.e. cannot be selected to transfer into the unit). Ditto for the southeast fringes of Greece.

My 276c will be taking its third trip across the pond on Friday and is all loaded up and ready to go

Get a copy of Garmin's "Worldmap" - it's not locked and has basemap level coverage for the world - no fine detail, but major roads are there.
__________________
Michael J.
Ten years in the Alps (so far)
Alpine Trip Reports: 2006, 2007, 2009
Pictures, pictures and more pictures
MichaelJ is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 06:27 AM   #7
tunctan
Adventurer
 
tunctan's Avatar
 
Joined: Feb 2007
Location: ANKARA-TURKEY
Oddometer: 12
Hi there

well i will be glad to assist you anything about turkey

i do have the map for istanbul and turkey which will work in garmin devices

i am located in ankara and istanbul i will be glad to meet you there

safe trip

LUCA TAN
tunctan is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2007, 11:00 AM   #8
Gilbert
n00b
 
Joined: May 2006
Location: Jörn, Sweden
Oddometer: 1
Another alternative could be to get yourself a copy of Metroguide 9 Europe, should be available in the states for about 120$, and then you give these people http://www.geodude.nl/gps/modules/sm....php?itemid=18 another 6$ and you get the same functionality in your Metroguide as in City Navigator. Tried it out, and it apparently works good.
Gilbert is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 12:24 PM   #9
blackSP
62 6c 61 63 6b 53 50
 
blackSP's Avatar
 
Joined: Feb 2008
Location: Amsterdam
Oddometer: 450
I never managed to hack the Garmin cityselect or navigator versions, ended up buying them for ridicoulous amounts of money...
__________________
2014 KTM 450 EXC - 2013 Harley-Davidson XL 1200 C

b l a c k S P e c i a l s
blackSP is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 09:41 AM   #10
EXRM193
Gnarly Adventurer
 
EXRM193's Avatar
 
Joined: Dec 2007
Location: Herts UK.
Oddometer: 131
I have a copy of City Navigator NT version 9 on DVD.

I`ll swop you for a North America version. Coming over in May to do coast to coast.

You can get me at exrm508@ntlworld.com

Si
EXRM193 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 12:40 PM   #11
blackSP
62 6c 61 63 6b 53 50
 
blackSP's Avatar
 
Joined: Feb 2008
Location: Amsterdam
Oddometer: 450
Quote:
Originally Posted by EXRM193
I have a copy of City Navigator NT version 9 on DVD.

I`ll swop you for a North America version. Coming over in May to do coast to coast.

You can get me at exrm508@ntlworld.com

Si
That's no good if you don't have an unlock key but you might run it in mapsource.
__________________
2014 KTM 450 EXC - 2013 Harley-Davidson XL 1200 C

b l a c k S P e c i a l s
blackSP is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2008, 10:24 AM   #12
PeterPan
Adventurer
 
Joined: Nov 2007
Oddometer: 12
I shall be travelling to Greece for the FIM rally with my trusted Garmin with Version 9 loaded

Does anyone know how good the coverage is and does anyone know whether its worth upgrading to the new 2008 version

Many Thanks

Peter
PeterPan is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2008, 03:11 PM   #13
N.T.A
Adventurer
 
N.T.A's Avatar
 
Joined: Oct 2007
Location: Canada
Oddometer: 94
Quote:
Originally Posted by MichaelJ
Looking at V9 coverage now,

Serbia & Montenegro, Macedonis, Albania and Turkey are not covered (i.e. cannot be selected to transfer into the unit). Ditto for the southeast fringes of Greece.

My 276c will be taking its third trip across the pond on Friday and is all loaded up and ready to go

Get a copy of Garmin's "Worldmap" - it's not locked and has basemap level coverage for the world - no fine detail, but major roads are there.
www.garmin.co.yu
N.T.A is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014