ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > Parallel Universe
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-02-2008, 01:15 AM   #27
Dieselboy OP
Journey not Destination
 
Dieselboy's Avatar
 
Joined: Sep 2003
Location: Port of the Gasparilla
Oddometer: 1,122
Quote:
Originally Posted by Frank Warner
Dieselboy - if that connection works then you have a problem with your AP1 system ...
That is actually one of my suspicions. Unfortunately, work has been nuts and I have been unable to pursue this at all this week.

The last thing I did was run a new ground wire to the AP1. I need to re-ground the Stebel and test a new connection to the AP1.

You have to remove 13 screws in order to remove the top cover and left side cover. While that is not an overly large number, try doing that 2 or more times in a row (BTW you have to re-insert them too). It gets old quick and consumes time in a limited evening.

Since I have the horn working (which I actually had to use on the way home last night-- car drifted onto the line next to me) I am less manic about solving the AP1 issue. I will get there.
__________________
Dieselboy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Adventure Continues
Dieselboy is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014