ADVrider

Go Back   ADVrider > Gear > Equipment
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-07-2009, 08:05 PM   #1
kikele OP
Gnarly Adventurer
 
Joined: Nov 2008
Location: Mittelamerika
Oddometer: 104
Scala Rider Q2 failure

About a year ago I bought a Scala Rider Q2 multiset, mine still working perfectly I use it every week, but the other set the one that my wife use once a month quit working, it doesn´t turn on or even charge, I already tried the other charger and nothing happened, any idea, suggestion or similar issues???
kikele is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2009, 07:38 AM   #2
jmanz6
Gnarly Adventurer
 
Joined: Sep 2009
Location: Waterford, MI
Oddometer: 455
Have you tried to contact Cardo? I would suspect the battery or charging circuit have failed. There isn't really much you can do outside of getting a replacement or a repair done on your current unit.
__________________
07 FZ6 - Red (faster color)
08 Ninja 650R - Wife's new ride
http://blog.mymototrips.com
jmanz6 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2009, 12:57 PM   #3
ubaath
Adventurer
 
ubaath's Avatar
 
Joined: Jun 2007
Location: Helsinki, Finland
Oddometer: 92
Sounds like a failed battery. My Q2 did the same thing - sent it back to the importer, who replaced it.
__________________
Roads? Where we're going, we don't need ... roads
- Doc Brown
ubaath is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 03:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014