ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > GS Boxers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-23-2014, 08:30 PM   #1
Mr.JAJA OP
Gnarly Adventurer
 
Mr.JAJA's Avatar
 
Joined: Nov 2010
Location: San Diego, just north of BAJA "laud is out"
Oddometer: 222
Low Voltage

Ok , I changed the rear shock last Sunday and right after this the triangle Warning light stays on all times. brake light is of and works with hand and foot brake. servo is of and start humming when brake is applied. There is on blink and a low Voltage on the brake light wire when the ignition is first turned on. I have checked this with a LED test light. did'n have the Multimeter handy. What can go wrong by removing the rear wheel, brake caliper and changing the shock?

2004 GSA 1150 Adv.
__________________
Mr.JAJA

Mr.JAJA screwed with this post 09-23-2014 at 08:31 PM Reason: Ad Bike
Mr.JAJA is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2014, 08:51 PM   #2
spafxer
Beastly Adventurer
 
spafxer's Avatar
 
Joined: Mar 2007
Oddometer: 2,551
ABS sensor damaged ?
spafxer is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2014, 09:12 PM   #3
DRONE
Dog Chauffeur
 
DRONE's Avatar
 
Joined: Oct 2007
Location: Tacoma, WA-ish
Oddometer: 3,373
Pull the wheel and caliper then re-install. Maybe the ABS spacing is out of whack.
__________________
WUMPA
DRONE is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2014, 07:26 AM   #4
Mr.JAJA OP
Gnarly Adventurer
 
Mr.JAJA's Avatar
 
Joined: Nov 2010
Location: San Diego, just north of BAJA "laud is out"
Oddometer: 222
Thumb ABS Sensor

I just checked the resistance on the ABS rear Sensor 7.4 Mega Ohm. Sound hight for a inductive sensor. If some one has on laying around and can check the resistance It will help me to get closer to the problem. The low voltage on the brake light is 4.5Volt.

Sensor need to be 135 +/_ 20 Ohm.

Have to find a replacement.
__________________
Mr.JAJA

Mr.JAJA screwed with this post 09-24-2014 at 07:39 AM Reason: Found it in the UK forum
Mr.JAJA is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2014, 06:50 PM   #5
Mr.JAJA OP
Gnarly Adventurer
 
Mr.JAJA's Avatar
 
Joined: Nov 2010
Location: San Diego, just north of BAJA "laud is out"
Oddometer: 222
Alright

After changing the sensor everything is alright.
__________________
Mr.JAJA
Mr.JAJA is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 09:18 AM   #6
motoree
Gnarly Adventurer
 
motoree's Avatar
 
Joined: Jun 2011
Location: West Covina, CA
Oddometer: 219
Quote:
Originally Posted by Mr.JAJA View Post
After changing the sensor everything is alright.
__________________
If you obey all the rules you'll miss all the fun !
motoree is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 03:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014