ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Regional forums > Asia
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-23-2010, 06:27 PM   #4906
angga SOBBISCO
Adventurer
 
angga SOBBISCO's Avatar
 
Joined: Dec 2009
Oddometer: 53
where your brotherhood???

waduw kok forum jadi kayak gini ya???
gara2 email dr si GB kok malah rakyat advrider indonesia jadi terpecah belah??
cuma gara2 stiker oval kecil jadi kayak gini??
yang penting disini kalian share perjalanan kalian menggunakan motor kalian bukan share karena stiker yang dipasang atau nggak dipasang... karena stiker itu masalah pribadi masing2...mau motor kalian tanpa stiker atau full stiker kayak orang jual stiker itu urusan kalian masing2...yang menjadi inspirasi disini itu perjalanan kalian menaklukan tantangan....


lebih baik untuk masalah stiker kita ikutin perintah dari pendiri forum advrider indonesia saja klo gak salah om haryo dan om temmy




keep brotherhood
angga SOBBISCO is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 06:33 PM   #4907
donodomo
Gnarly Adventurer
 
Joined: Jul 2009
Oddometer: 102
Good luck with the Nusantaride (BBM G + yahoogroups)..
But I just feel like home here.

Anyway, It's proven mailing list is not a proper media to relay pictures and passion (emoticons that can show the intention of writing such long sentences).

Such a newbie like I am (just got my C license 2 years ago), I had been so energized by this thread. This is my second home after Prides-Online.com.

See you all on the road.

FYI. Plan for 25/9/10 --> Riding to Cirebon for breakfast. Start 5 am, breakfast "Empal Gentong" at 9 am, back by train same day 6pm.
donodomo is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 07:11 PM   #4908
kuncung
ordinary rider
 
kuncung's Avatar
 
Joined: May 2008
Location: Depok, West Java, Indonesia
Oddometer: 135
missed my riding fella.........a quite, handsome, really know how to use his gun (camera) and helpfull man..

let's make our another journey to sumatera island hopefully by end of this year !!

hope you didn't have plan to married soon



Name:  dendy action bromo.JPG
Views: 311
Size:  118.2 KB
__________________




kuncung is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 07:14 PM   #4909
fieldy
Gnarly Adventurer
 
fieldy's Avatar
 
Joined: Aug 2009
Location: Bekasi, Indonesia
Oddometer: 185
just checked this thread a couple minutes ago..
c'mon guys, just share n ride.

and for you (if) there is anyone in this thread who trying to provoke..?
i dont even care


Respect,
fieldy
__________________
He die for me, I ride for Him...
fieldy is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 07:29 PM   #4910
donodomo
Gnarly Adventurer
 
Joined: Jul 2009
Oddometer: 102
Quote:
Originally Posted by kuncung
missed my riding fella.........a quite, handsome, really know how to use his gun (camera) and helpfull man..

let's make our another journey to sumatera island hopefully by end of this year !!

hope you didn't have plan to married soon



Attachment 239385
Hell yeah.. his camera is soooooo cooll.. full frame with L series you can do lots of amazing pics.
donodomo is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 08:05 PM   #4911
Rangga_KBri
outskirt lonerider
 
Rangga_KBri's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Location: bekasi,indonesia
Oddometer: 77
Quote:
Originally Posted by Bimo
om dono, kebetulan saya yg create grup bb indonesia adv rider/nusantaride, both of them membernya sama semua. saya create grup tsb dengan tujuan membuat kegiatan ride n share in a simple way karena gak semua kita bisa di depan pc terus alias mobile. Kalo yg punya waktu di pc tetep bisa share dimari kan?

Milis dibuat utk mengakomodir peminat advrider di indonesia yg g punya bb ato benwitnya terbatas, milis tetep sama; Ride n share. kalo om dono blg disana banyak aturan tolong dijelaskan aturan mana yang dimaksud.

Memang sekarang dimilis lg ngebahas identitas lokal karena g semua member forum ini punya stiker ori dari admin, spt yg om haryo bilang spt kasus di cina, kitapun akan buat identitas lokal. but still no rules even no boundaries seperti slogan yg saya buat di grup fb Indonesia ADVrider.

Apapun medianya kita semua berasal dari sini forum ADVrider dan tujuannya sama utk berbagi cerita. Sekali lagi media yg di milis atau di bbg tujuannya bukan utk membuat komunitas, tidak ada pegurus disana. Hanya alternatif utk berbagi cerita.
yup,just simply ride and share....
__________________
be selfish, go out and enjoy the ride!!
ksatria bergitar rider
Rangga_KBri is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 08:48 PM   #4912
Bogger
Eat My Dust
 
Bogger's Avatar
 
Joined: Apr 2009
Oddometer: 36
ya elah mas broh,kaya gini aja di masalahin..nih forum punya org,kita cuma numpang bandwith doang disini buat mosting ke narsis an lo pade *baca: narsis*...ah so lame.
__________________
I'm just riding this way to piss you off!!!
Bogger is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 09:00 PM   #4913
h17
Enjoying The Ride
 
h17's Avatar
 
Joined: Mar 2008
Location: Jakarta - Indonesia
Oddometer: 747
Kembali gw sampaikan:

Quote:
Originally Posted by h17


disini tempatnya sharing mengenai perjalanan kalian dengan motor kalian..
- bisa dengan cerita
- bisa dengan foto

Lets keep it that way....

Kalau mau tetap berdebat silahkan japri masing masing email..! Bukan disini tempatnya...

Hindari numpang absen, dan juga membicarakan selain perjalanan kalian...

Jika ingin memiliki Lambang Original yang asli silahkan beli disini:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=257578


jika tidak bisa beli yang asli, silahkan buat sendiri dengan versi yang kalian inginkan sendiri, NAMUN jangan membuat persis seperti yang ada di thread yang gw tadi kasih.

Gw yakin kalian bisa memahaminya.


Thanks

__________________
cheers



http://haryowidodo.com
h17 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 09:32 PM   #4914
dpouwel
Petualang
 
dpouwel's Avatar
 
Joined: Apr 2009
Location: Jogjakarta, Indonesia
Oddometer: 617
Quote:
Originally Posted by kuncung
missed my riding fella.........a quite, handsome, really know how to use his gun (camera) and helpfull man..

let's make our another journey to sumatera island hopefully by end of this year !!

hope you didn't have plan to married soon



Attachment 239385
pacaran terus ni anak
__________________

Contact:

- www.innocentrider.wordpress.com
- dpouwel@gmail.com


dpouwel is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 09:35 PM   #4915
h17
Enjoying The Ride
 
h17's Avatar
 
Joined: Mar 2008
Location: Jakarta - Indonesia
Oddometer: 747
Quote:
Originally Posted by kuncung
missed my riding fella.........a quite, handsome, really know how to use his gun (camera) and helpfull man..
Gmana kabar pooey?? abis loe ajak ngapain aja dia??
__________________
cheers



http://haryowidodo.com
h17 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 10:02 PM   #4916
mx135lc
Adventurer
 
mx135lc's Avatar
 
Joined: Sep 2010
Location: South Jakarta, Indonesia
Oddometer: 16
Newbie here

Greeting all ADVRider... newbie here
Salam kenal buat mas bro semua di sini





__________________
Indonesia has it all
Best Regards,
Sulistiono (sulis)
mx135lc is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 10:11 PM   #4917
kuncung
ordinary rider
 
kuncung's Avatar
 
Joined: May 2008
Location: Depok, West Java, Indonesia
Oddometer: 135
Quote:
Originally Posted by h17
Gmana kabar pooey?? abis loe ajak ngapain aja dia??
seems like he happy with me........sometimes also playing with my little girl off course under my strict supervision hahahaha......

besok mau dibawa jalan2 bogor & sukabumi area ...then i will send him back to his papa (H17) on monday

last weekend pooey ku ajak jalan2 liat perkampungan betawi di jakarta selatan...naik delman

Name:  DSC00841 (WinCE) (2).JPG
Views: 274
Size:  30.8 KB
__________________





kuncung screwed with this post 09-23-2010 at 10:21 PM
kuncung is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 10:41 PM   #4918
donodomo
Gnarly Adventurer
 
Joined: Jul 2009
Oddometer: 102
Quote:
Originally Posted by mx135lc
Greeting all ADVRider... newbie here
Salam kenal buat mas bro semua di sini






Nice ride... you got good taste !!!
donodomo is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 11:08 PM   #4919
kuncung
ordinary rider
 
kuncung's Avatar
 
Joined: May 2008
Location: Depok, West Java, Indonesia
Oddometer: 135
Quote:
Originally Posted by h17
Gmana kabar pooey?? abis loe ajak ngapain aja dia??
another pic of pooey at perkampungan betawi setu babakan.....

Name:  with Jakarta mascot (Small).JPG
Views: 293
Size:  35.7 KB



sorry gambarnya sedikit berhubung hari itu sangat ramai pengunjung karena ada pertunjukan lenong betawi........
__________________




kuncung is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 11:11 PM   #4920
Rangga_KBri
outskirt lonerider
 
Rangga_KBri's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Location: bekasi,indonesia
Oddometer: 77
Quote:
Originally Posted by mx135lc
Greeting all ADVRider... newbie here
Salam kenal buat mas bro semua di sini
nice to have you here mates...ride on
__________________
be selfish, go out and enjoy the ride!!
ksatria bergitar rider
Rangga_KBri is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014