ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 05-03-2010, 10:28 AM   #1
the venturer OP
Beastly Adventurer
 
the venturer's Avatar
 
Joined: Mar 2007
Location: Thrace and Istanbul
Oddometer: 1,409
Can't enable Bluetooth on 2820

I turn on the unit, then choose ''Enable Bluetooth'', it starts and searches for ages. But finds nothing. Any help would be appreciated.
the venturer is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 03:06 AM   #2
9Dave
Bazinga!
 
9Dave's Avatar
 
Joined: Aug 2005
Location: Central Ohio
Oddometer: 12,737
So - what are you trying to pair it with? If there is no other compatible device to find, it won't find anything.
__________________


dunno.....
9Dave is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 05:54 AM   #3
the venturer OP
Beastly Adventurer
 
the venturer's Avatar
 
Joined: Mar 2007
Location: Thrace and Istanbul
Oddometer: 1,409
Quote:
Originally Posted by 9Dave
So - what are you trying to pair it with? If there is no other compatible device to find, it won't find anything.
It suspends all the way through writing ''enabling BT''
I was trying to connect to my cellular. The problem is BT is not on. I need an older version of BT software. Where can I get it? Searched the official website.
Thx.
the venturer is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 06:10 AM   #4
the venturer OP
Beastly Adventurer
 
the venturer's Avatar
 
Joined: Mar 2007
Location: Thrace and Istanbul
Oddometer: 1,409
Just had a talk with Garmin dealer there in İstanbul. They are changing the unit with a new one.
the venturer is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2010, 01:13 AM   #5
the venturer OP
Beastly Adventurer
 
the venturer's Avatar
 
Joined: Mar 2007
Location: Thrace and Istanbul
Oddometer: 1,409
Fetched the new unit yesterday, convincing me that Garmin reproved its being a real international brand. Thank you so much you Garmin Türkiye (Baytekin) as well.
As for the failure, these units have a ROM inside where we can't get in. I wish we could.
the venturer is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 06:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014