ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Beasts
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-11-2013, 06:33 AM   #16
serguti
serguti
 
serguti's Avatar
 
Joined: Jan 2006
Location: Buenos Aires, Argentina
Oddometer: 32
I used a chevrolet Vectra EFI 2.2 and did not work :(

Quote:
Originally Posted by chadams View Post
On the f800gs BMW hides the fuel filter in the tank and does not sell them separately. Instead you need to buy the whole fuel pump assembly, for me I just by passed the in tank filter and ran an external car efi filter, it works great.
I removed the in-tank filter and bypassed the hose from the pump directly with the external connector. Used a Cevrolet Vecrtra EFI filter and noticed it allowed a lot of fuel flow pass through... when I connected everything I noticed that the fuel pump was not doing the same noise, and when I turned it on, the injectors star doing a noise like they have a lot of pressure. Accelerated to 6000 rpm and let the throttle... when revs passed down to 2000rpm did a sudden acceleration to 2500 and then back to idle... it was estrange... so I went back to the original setup... Any suggestions?... I will try with a new filter from other car or EFI bike to make sure the issue was the new filter...
__________________
serguti
BMW GS 800 '09 (34.000Km)
ex-Africa Twin '99 (80.000Km)
ex-Transalp '99 (50.000Km)

serguti is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 03:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014