ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Thumpers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-13-2012, 01:16 PM   #556
reenmachine
Rain or Shine
 
Joined: Jul 2011
Location: Studio City, CA
Oddometer: 493
Quote:
Originally Posted by PACK RAT View Post
They said they drained it but i have my doubts....
Well regardless, start looking for gas at 150 and start sweating at 200.
__________________
'14 KTM 1190 Adventure
'11 BMW G650GS
'02 Yamaha FZ1
reenmachine is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 01:29 PM   #557
PACK RAT
Adventurer
 
PACK RAT's Avatar
 
Joined: Oct 2012
Location: SOUTHERN CA
Oddometer: 35
Quote:
Originally Posted by reenmachine View Post
Well regardless, start looking for gas at 150 and start sweating at 200.

Thanks,

Other than this and the warm start issue the bike has been great!! Good times
PACK RAT is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 04:33 PM   #558
glennmack
Good Bloke
 
glennmack's Avatar
 
Joined: Apr 2012
Location: Brisbane, Australia
Oddometer: 20
Pete's Photo

Quote:
Originally Posted by reenmachine View Post
I had an awesome morning at Rowher Flats! 56 miles of dirt and 30 miles each way to get there. Everything worked perfectly today, and I was amazed by the new Continental Trail Attacks. Night and day on the freeway vs. the OEM Bridgestones, and very good on rocky hardpack fire roads.

Awesome photo Pete
__________________
"The stink of a too-loud electric guitar - that's my idea of a good time" - Frank Zappa
glennmack is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 07:23 PM   #559
reenmachine
Rain or Shine
 
Joined: Jul 2011
Location: Studio City, CA
Oddometer: 493
Quote:
Originally Posted by glennmack View Post
Awesome photo Pete
Thanks! Just an iPhone photo.
__________________
'14 KTM 1190 Adventure
'11 BMW G650GS
'02 Yamaha FZ1
reenmachine is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 07:27 PM   #560
reenmachine
Rain or Shine
 
Joined: Jul 2011
Location: Studio City, CA
Oddometer: 493
Here's an iPhone panorama from the same day:

__________________
'14 KTM 1190 Adventure
'11 BMW G650GS
'02 Yamaha FZ1
reenmachine is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 07:49 PM   #561
Adventure MotoX
Gnarly Adventurer
 
Adventure MotoX's Avatar
 
Joined: Aug 2012
Location: Dubai, United Arab Emirates / Used to be Ottawa
Oddometer: 271
Photo

Nice pan pete!
__________________
Motorrad

www.AdventureMotoX.com
Adventure MotoX is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 09:50 PM   #562
africa twin
Gnarly Adventurer
 
Joined: Feb 2008
Oddometer: 183
Quote:
Originally Posted by PACK RAT View Post
Thanks,

Back to dealer she will go. I mentioned the warning light failure last time to the service tech when the bike was in for the warm start issue but it had a full tank of gas at the time. They said they couldnt replicate the problem. I will be sure to turn the bike in with about 180 miles on her.
I had exactly the same thing happen to mine except I did run out of gas and coasted to a stop. I haven't been into the dealer yet so I'd be interested to hear how it turns out. What's interesting is that when I turn my ignition switch on and the system runs its warning light check the fuel light does light so it must be the sender unit.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
africa twin is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 09:55 PM   #563
Adventure MotoX
Gnarly Adventurer
 
Adventure MotoX's Avatar
 
Joined: Aug 2012
Location: Dubai, United Arab Emirates / Used to be Ottawa
Oddometer: 271
Exhaust

Reen...

I ordered the Leo Vince from Revzilla... Let you know how I like it.
__________________
Motorrad

www.AdventureMotoX.com
Adventure MotoX is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 10:00 PM   #564
reenmachine
Rain or Shine
 
Joined: Jul 2011
Location: Studio City, CA
Oddometer: 493
Quote:
Originally Posted by studioe6 View Post
Reen...

I ordered the Leo Vince from Revzilla... Let you know how I like it.
Please do! I should just order it so I can put it on when I have some time off over the holidays...
__________________
'14 KTM 1190 Adventure
'11 BMW G650GS
'02 Yamaha FZ1
reenmachine is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2012, 07:48 AM   #565
Dash2
Always Learning
 
Joined: Mar 2011
Location: se virginia
Oddometer: 106
Quote:
Originally Posted by africa twin View Post
I had exactly the same thing happen to mine except I did run out of gas and coasted to a stop. I haven't been into the dealer yet so I'd be interested to hear how it turns out. What's interesting is that when I turn my ignition switch on and the system runs its warning light check the fuel light does light so it must be the sender unit.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
i had this problem on my 2011g. pull the seat off and there is a rubber boot for the sending unit in the fuel tank. look in the opening for the connector to the sending unit. there will be a broken wire. i had to point it out to the dealer after they didnt duplicate the problem.
Dash2 is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 10:25 AM   #566
africa twin
Gnarly Adventurer
 
Joined: Feb 2008
Oddometer: 183
Thanks

Quote:
Originally Posted by Dash2 View Post
i had this problem on my 2011g. pull the seat off and there is a rubber boot for the sending unit in the fuel tank. look in the opening for the connector to the sending unit. there will be a broken wire. i had to point it out to the dealer after they didnt duplicate the problem.
Thats exactly what it turned out to be thanks for the tip. Isn't the internet awesome.
africa twin is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 03:10 PM   #567
PACK RAT
Adventurer
 
PACK RAT's Avatar
 
Joined: Oct 2012
Location: SOUTHERN CA
Oddometer: 35
Quote:
Originally Posted by Dash2 View Post
i had this problem on my 2011g. pull the seat off and there is a rubber boot for the sending unit in the fuel tank. look in the opening for the connector to the sending unit. there will be a broken wire. i had to point it out to the dealer after they didnt duplicate the problem.

Is there any chance of you posting a pick of wich wire?? It would be greatly apreciated. Is it the boot covering the battery?
PACK RAT is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 03:12 PM   #568
reenmachine
Rain or Shine
 
Joined: Jul 2011
Location: Studio City, CA
Oddometer: 493
Quote:
Originally Posted by PACK RAT View Post
Is there any chance of you posting a pick of wich wire?? It would be greatly apreciated. Is it the boot covering the battery?
There isn't a boot covering the battery -- the battery is up high under the black plastic panel in front of the seat.

If you take the seat off, there's a big round rubber boot visible. That's the one.

Glad you're looking -- I'm really curious to see if this is your problem as well!
__________________
'14 KTM 1190 Adventure
'11 BMW G650GS
'02 Yamaha FZ1
reenmachine is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 03:58 PM   #569
Dash2
Always Learning
 
Joined: Mar 2011
Location: se virginia
Oddometer: 106


it was the white wire with the blue tracer, as you can see a green wire with a black tracer was used to repair. sorry for the size, cant figure out how to shrink it.
Dash2 is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 04:24 PM   #570
PACK RAT
Adventurer
 
PACK RAT's Avatar
 
Joined: Oct 2012
Location: SOUTHERN CA
Oddometer: 35
Thanks for the pic dash2. Ya thats the same white and blue wire on my bike that has the nick in it so it is a possibility reckon.
PACK RAT is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 10:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014