ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > Parallel Universe
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-02-2013, 10:07 PM   #1
redviffer OP
Adventurer
 
Joined: Oct 2009
Oddometer: 18
Help with ABS issue

Went for a ride on the weekend in the rain. Dropped the bike numerous times in the mud and now my ABS instead of being 'on' by default when starting the bike is now 'off' by default and you have to turn it back 'on' before riding away.

Has anyone had this problem? Is there some secret way of turning the default setting from 'on' to 'off'' when you turn the key in the ignition?

I thought maybe there was a combination that I might have accidentally done ie turn abs off, hit kill switch, turn ignition off and that keeps ABS off by default instead of on by default but I don't know?
redviffer is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2013, 10:15 PM   #2
jengel451
1 Cool MotherF#$cker
 
Joined: May 2011
Location: Eastern WA
Oddometer: 686
wholly crap, you figured out how to do that?

I'll trade you bikes!!!
jengel451 is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014