ADVrider

Go Back   ADVrider > Gear > Equipment
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-18-2013, 10:34 AM   #1
bob393 OP
Gnarly Adventurer
 
bob393's Avatar
 
Joined: Dec 2010
Location: Goshen, NY
Oddometer: 383
Autocom experts.

I got an Autocom Pro-7-sport with my bike and immediately took it off the bike. Now I want to put it back on and I can't remember what the red box with A and B in and C out is used for. Any help? The web site and directions show many parts that look the same, some red some black, and there is no numbers on the red box?
__________________
2007 R1200GS almost farkeled to perfection!
bob393 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2013, 10:03 PM   #2
FlyingFinn
Beastly Adventurer
 
Joined: Jul 2005
Location: San Jose, CA
Oddometer: 1,024
It's some kind of audio isolator or a combiner.
Could be a combiner that allows you to connect two audio sources to one Autocom input.
Or, could be an isolator that gives a two-way connectio to a bike powered phone or a GPS (with BT connection to phone).

It helps if you can remember to what input of the Pro-7 the isolator was connected to. Autocom has pretty decent manuals that show what functions are supported with each input. You can go from there and try to guess what it is that you have.
__________________
"It is not when or how you die but how and if you truly were ever alive!" Dr. Jerri Nielsen FitzGerald
FlyingFinn is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2013, 03:37 PM   #3
bob393 OP
Gnarly Adventurer
 
bob393's Avatar
 
Joined: Dec 2010
Location: Goshen, NY
Oddometer: 383
No not for the life of me do I remember which input it was connected to.

This is what I know:

There was a radar detector and a GPS connected.
The helmet speakers and mic went through the black box that lets you use ear buds and connected to a round connector.
There was a Kenwood FRC two way radio connected by way of the round connector.

Now my goal is to add a Droid phone and a Satellite radio to the system.
Replace the Kenwood with my 2m / 440 Icon ham radio.

Unfortunately my GPS is not blue tooth.
__________________
2007 R1200GS almost farkeled to perfection!
bob393 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2013, 08:25 AM   #4
drmajor
Studly Adventurer
 
drmajor's Avatar
 
Joined: Feb 2002
Location: Charleston, SC
Oddometer: 515
Autocom

I have Pro-7 and Pro-AV.

I have a "combiner" (Y) for my radio and GPS. This takes the two signals and makes them one.
I have a cable to the FRS.
Never used a phone.
I have Escort radar on the input that will mute the others.

On the OUTPUT to the driver's helmet, I have a cable with a rectangular box that also has a 3.5mm port for my earbuds.

Al works very well...

I have some misc files on Autocom- PM me and I'll send them to you via email.
drmajor is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2013, 05:46 PM   #5
bob393 OP
Gnarly Adventurer
 
bob393's Avatar
 
Joined: Dec 2010
Location: Goshen, NY
Oddometer: 383
Thanks, PM sent.
__________________
2007 R1200GS almost farkeled to perfection!
bob393 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2013, 05:10 AM   #6
drmajor
Studly Adventurer
 
drmajor's Avatar
 
Joined: Feb 2002
Location: Charleston, SC
Oddometer: 515
Autocom

sent files---- bunches of files...
I used to have a drawing of how mine is wired- can't seem to locate.
drmajor is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2013, 12:47 PM   #7
bob393 OP
Gnarly Adventurer
 
bob393's Avatar
 
Joined: Dec 2010
Location: Goshen, NY
Oddometer: 383
Crap.

I just checked and they weren't there.

I may have deleted them by mistake or they were auto cleaned by my spam software.

Could you send them again?

Thanks
__________________
2007 R1200GS almost farkeled to perfection!
bob393 is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 06:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014