ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Old's Cool > Airheads
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-18-2013, 04:05 PM   #16
Plaka
Brevis illi vita est
 
Joined: Jun 2010
Oddometer: 4,585
Quote:
Originally Posted by skipn View Post
I will do that. It is an H4. Also, I tested it to make sure it wasn't the problem.

I tested the switch's green leads to the hi/lo, and horn and get power, and if I jumper to the wires to the light on the switch, I get light. It just looks like juice in, but none out from the switch, other than the flash switch.

I will continue tracing on the assumption it is not as simple as juice in/juice out, find the break.
Thanks.
Check your wiring diagram for a so-called "headlight relay". If found, jumper around it on the lights side.
Plaka is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2013, 06:24 PM   #17
Noswal
Adventurer
 
Noswal's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Oddometer: 79
Just throwing this out-
when your checking and testing the headlights operation, make sure that:
(a) you have the key in the second (run) position.
(b) the little yellow headlight switch on the control housing is in the fully down position (first is just the parking light).

Good luck.
Noswal is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014